L’allau d’al·legacions a l’ampliació de les ZEPA porta la Generalitat a ampliar un mes el període d’informació pública

El termini vencia aquest 30 de setembre i ara ho farà el 31 d’octubre
Dijous, 29 setembre 2022 · 09:33 hores ActualitatAgriculturaEconomia

Proposta d'ampliació de les ZEPA presentada per la Generalitat.

Actualitat
Agricultura
Economia

La Generalitat de Catalunya ha ampliat un mes el termini d’informació pública del projecte d’ampliació de les ZEPA (Zones d’Especial Protecció de les Aus) del delta del Llobregat, degut al gran volum d’al·legacions presentades.

En principi, el termini acabava demà, 30 de setembre, i ara s’ha ampliat fins al 31 d’octubre.

Diversos ajuntaments del delta del Llobregat i organitzacions empresarials i agràries han mostrat el seu rebuig al projecte i hi han presentat al·legacions, que la Generalitat haurà d’estudiar i respondre un cop acabi el període d’informació pública.