Mica Blázquez substituirà Sergi Morales com a regidora d’ERC El Prat

La número 4 de la llista republicana a les eleccions municipals prendrà possessió al Ple municipal del setembre
Dijous, 8 juliol 2021 · 07:16 hores ActualitatPolítica

Blázquez, a la dreta de Jordi Ibern, a les darreres eleccions municipals de 2019 | ERC El Prat

Actualitat
Política

Mica Blázquez serà la nova regidora del grup municipal d’ERC El Prat després de la renúncia, per motius professionals, de Sergi Morales, tal i com vam explicar aquesta setmana a elprat.digital. Així ho va avançar ahir ell mateix al seu discurs de comiat a la sessió ordinària del Ple Municipal de juliol.

Blázquez va ocupar la posició número 4 de la llista de l’agrupació local a les eleccions municipals. I, per tant, tal i com marca la normativa electoral, és la següent a la que li correspon comptar amb l’acta de regidora, una responsabilitat que, segons confirma l’agrupació local, ja ha acceptat i ja s’han iniciat, de fet, els primers tràmits per prendre possessió formalment al Ple Municipal de setembre.

La nova regidora republicana, de 52 anys, és mestra d’educació infantil i primària i ha format part de nombroses entitats locals, entre elles, l’Esplai El Globus i de la comunitat Cristiana de Sant Jordi, així com dels Músics dels Diables del Prat. També és sòcia de l’Associació Musical del Prat i dels Gegants del Prat.