Sergi Morales, d’ERC del Prat, renuncia a l’acta de regidor a l’Ajuntament

El regidor republicà deixa el consistori per motius professionals
Divendres, 2 juliol 2021 · 08:28 hores ActualitatPolíticaPolítica local

Morales, a una de les seves darreres intervencions al Ple

Actualitat
Política
Política local

El regidor d’Esquerra Republicana de Catalunya del Prat Sergi Morales renunciarà a l’acta com a regidor per motius professionals. Així ho ha explicat avui el partit local a través d’un comunicat on s’exposa que els arguments són estrictament professionals.

Segons ERC del Prat, Morales -fins ara investigador i professor de teoria política a la Universitat Pompeu Fabra- començarà a treballar al setembre a la Universitat de Limerick, a Irlanda, i, per tant, el regidor ha cregut convenient renunciar a la seva acta per tal que el o la seva substituta pugui desenvolupar adequadament les funcions com a membre del consistori.

Tal i com explica al comunicat, Morales lamenta «no poder completar el mandat i acomplir amb el compromís adquirit amb els electors», però reconeix que «la situació professional li deixa poc marge d’actuació».

D’aquesta manera, el pròxim Ple Municipal del 7 de juliol serà l’última sessió de Morales com a regidor del grup municipal d’ERC del Prat.