Acord entre El Prat en Comú Podem i PSC per investir Lluís Mijoler com a alcalde

Tots dos grups polítics conformaran "un govern plural i de progrés" per als propers quatre anys a la ciutat
Dijous, 15 juny 2023 · 11:03 hores ActualitatEleccionsPolítica

Juan Pedro Pérez (PSC) i Lluís Mijoler (El Prat en Comú Poem) durant la signatura de l'acord.

Actualitat
Eleccions
Política

Un acord signat avui entre el líders del Prat en Comú Podem, Lluís Mijoler, i del PSC, Juan Pedro Pérez, permetrà que l’actual alcalde torni a ser investit en el ple de constitució del nou Ajuntament, que tindrà lloc aquest dissabte 17 de juny.

L’acord explicita que aquest és “un primer pas per a la conformació d’un govern plural de progrés que permeti la governabilitat i l’estabilitat necessàries per abordar els reptes que té plantejats la nostra ciutat per als propers anys”.

Segons el document, el Prat en Comú Podem i el PSC “acorden avançar en la reedició d’un nou govern de progrés que doni continuïtat als governs de coalició dels darrers cinc mandats municipals”. Tots dos partits es comprometen a aprovar el cartipàs municipal (distribució de regidories i càrrecs) durant la primera setmana de juliol. També treballaran per elaborar un Pla d’Actuació Municipal basat en els programes electorals de totes dues forces.

El ple d’investidura, en directe per elprat.tv

Podreu seguir el ple d’investidura d’aquest dissabte, que se celebrarà al Teatre L’Artesà a partir de les 12 h, en directe a través d’elprat.tv.