L’Ajuntament compleix més del 86 % del Pla d’Actuació Municipal 2019 – 2023

Divendres, 10 març 2023 · 12:36 hores ActualitatPolíticaPolítica local

Actualitat
Política
Política local

A falta de dos mesos i mig per finalitzar el mandat 2019 – 2023, el Pla d’Actuació Municipal (PAM), és a dir, les línies estratègiques de l’equip de govern, ha assolit un grau de compliment de gairebé el 87 %. L’Ajuntament ha fet balanç públic del compliment del PAM en un acte públic al Cèntric.

El PAM 2019 – 2023 ha estat fortament marcat per les adversitats, especialment els darrers tres anys amb la pandèmia i la guerra a Ucraïna, que han obligat a adaptar el document i l’acció municipal.

Entre els punts més destacats del PAM destaca l’augment de l’atenció social per donar resposta a una població cada cop més envellida. L’atur ha baixat i les rendes han augmentat ,però també ho han fet els preus i les necessitats de la ciutadania.

L’alcalde del Prat, Lluís Mijoler, considera que la ciutat “ha estat a l’alçada” i també està “preparada per afrontar els reptes que vindran”.