Miguel Ángel Ochoa tornarà a ser candidat a l’alcaldia pel PP

Els populars volen tornar al consistori, del qual van quedar fora l'any 2019
Divendres, 27 gener 2023 · 10:58 hores ActualitatEleccionsPolítica

Miguel Ángel Ochoa.

Actualitat
Eleccions
Política

El president del Partit Popular al Prat, Miguel Ángel Ochoa, tornarà a presentar-se com a candidat a l’alcaldia a les properes eleccions municipals. Ho fa, assegura, amb l’objectiu de revertir el que per a ell és una “anomalia”: que el PP no tingui representació a l’Ajuntament. En els comicis de 2019, el PP va aconseguir un 4,8 % dels vots i, en no arribar al mínim 5 % necessari, va quedar fora del consistori.

Ochoa considera que durant el present mandat s’han tirat endavant mesures que el PP ja havia reclamat, com són l’elevació en plataforma única de la plaça de la Vila just davant de la Casa de la Vila o l’estudi per instal·lar càmeres de videovigilància l carrer.

En aquest sentit, l’aparcament, l’habitatge i la seguretat són tres de les prioritats que ha assenyalat Ochoa a la secció l’Entrevista de l’Informatiu Migdia d’elprat.ràdio, que podeu escoltar tot seguit: