El Prat, tercer municipi català amb més inversió social per habitant

Segons un informe de gerents de serveis socials de l’Estat
Dijous, 1 desembre 2022 · 08:21 hores ActualitatPolíticaPolítica local

Botiga solidària del Prat.

Actualitat
Política
Política local

El Prat és el tercer municipi català amb una major inversió social per habitant, segons l’Associació Estatal de Gerents i Directius d’Acció Social. Aquesta entitat ha estudiat la inversió social dels municipis de més de 20.000 habitants de tot l’Estat i situa el Prat entre els 52 que registren un nivell d’excel·lència en aquest àmbit.

L’any 2021, la inversió al Prat en serveis i promoció social va ser de 182,94 euros per habitant, només per darrere d’Esparreguera i Barcelona a Catalunya.

De fet, Catalunya és la segona comunitat autònoma amb més municipis situats entre els 52 de l’Estat amb un nivell d’excel·lència en inversió social, amb un total de 11 localitats amb aquesta consideració, només per darrera d’Andalusia (18).