Gerard Valverde repetirà com a alcaldable de Junts pel Prat

Dimecres, 22 juny 2022 · 12:16 hores ActualitatEleccionsPolítica

Actualitat
Eleccions
Política

Gerard Valverde tornarà a ser candidat a l’alcaldia per Junts pel Prat, tal com ha ratificat aquest dimarts l’assemblea de la formació local, que ha validat per unanimitat que Valverde concorri als comicis municipals del pròxim 28 de maig de 2023.

Valverde s’ha mostrat animat de cara a la campanya electoral i es veu amb capacitat de condicionar la política municipal per tal de canviar la gestió que es fa de la ciutat.

La nominació de Valverde s’ha fet en una assemblea on l’han acompanyat destacades figures del partit a escala comarcal i nacional, com l’exalcalde de Molins de Rei, Joan Ramon Casals, el portaveu de Junts al Parlament, Josep Rius, o l’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, entre altres. Junts vol recuperar la representació al consistori, després de perdre l’escó els passats comicis.