Mijoler serà el candidat del Prat En Comú i Podemos El Prat a les municipals de 2023

Dimarts, 21 juny 2022 · 12:21 hores ActualitatEleccionsPolítica

Actualitat
Eleccions
Política

Lluís Mijoler, actual alcalde del Prat, serà el candidat del Prat en Comú i de Podemos el Prat a les properes eleccions municipals del maig del 2023. Així ho ha aprovat l’assemblea celebrada de manera conjunta per totes dues formacions aquest dilluns 20 de juny al vespre.

El Prat En Comú i Podemos El Prat han convocat les seves assemblees locals per culminar el procés de primàries iniciat el passat 16 de maig, arran de l’acord entre les dues forces polítiques. El 7 de juny, la comissió electoral va validar l’única candidatura presentada, la de l’alcalde Mijoler.

El proper divendres 1 de juliol a les 19:30 h es celebrarà l’acte de presentació del candidat, als jardins de Mon Racó. L’acte comptarà amb la participació de la diputada al Congrés Aina Vidal i amb actuacions musicals.