Primer pas per estabilitzar els llocs de feina interins a l’Ajuntament

Divendres, 29 abril 2022 · 13:02 hores ActualitatEconomiaOcupació

Actualitat
Economia
Ocupació

L’Ajuntament del Prat ha aprovat la consolidació de 69 places de personal interí, d’acord amb la Llei 20/2021 de mesures urgents per a la reducció de la temporalitat a l’ocupació pública. Ha estat en un ple extraordinari amb aquest únic punt a l’ordre del dia, que representa el primer pas per estabilitzar la plantilla municipal, formada en un 45 % per llocs de feina temporals, és a dir, 357 places. La proposta ha tirat endavant amb l’única abstenció de Ciutadans.

Els sindicats majoritaris han consensuat la proposta amb l’Ajuntament. Properament s’iniciarà la segona fase del procés, l’objectiu final del qual és arribar al voltant d’un 8 % de temporalitat entre la plantilla a finals del 2024, d’acord amb la Llei 20/2021.