Antonio M. Ruiz no vol tornar a ser candidat de Ciutadans El Prat

L'actual portaveu, que porta dos mandats al Consistori, avança a elprat.ràdio que la seva intenció és fer un pas al costat fonamentalment pel "desgast de la política"
Divendres, 29 abril 2022 · 11:06 hores EleccionsGeneralPolítica

Foto institucional d'Antonio M. Ruiz, regidor i portaveu de C's El Prat

Eleccions
General
Política

L’actual portaveu de Ciutadans El Prat, Antonio Miguel Ruiz, ha deixat entreveure que no serà el candidat de la formació taronja a les pròximes eleccions municipals de 2023.

“Per una banda, el cor em diu que continuï. Però d’altra, la raó em diu que s’ha de tenir moltes forces i ganes. La política desgasta molt i més a gent com jo, que tenim la nostra pròpia professió, i també a nivell familiar. A dia d’avui, en un percentatge molt alt, no continuaré”, ha avançat a la darrera edició del ‘Contrasenyes’, l’espai polític de elprat.ràdio.

Ruiz assegura, en tot cas, que la decisió no està presa, però, en principi, és la seva voluntat. El regidor i portaveu de la formació confirma que mantindrà la seva responsabilitat com a regidor i portaveu fins a final de mandat i parla que manté tota la confiança en el seu partit.

Segons ell, al Prat, hi ha una bona percepció de la formació per part de la ciutadania, “una formació moderada que s’allunya de l’extrema dreta i l’extrema esquerra i que fa un treball centre-liberal moderat necessari i que és valorat”.

Ruiz és regidor de l’Ajuntament del Prat des de l’any 2015, quan la formació va aconseguir per primera vegada representació amb dos representants. Al 2019, van aconseguir tres regidories, també amb Antonio M. Ruiz com a cap de llista.

Podeu escoltar tota l’entrevista al web del programa ‘Contrasenyes’ de elprat.ràdio: