L’Ajuntament compra un nou solar per a habitatges públics de lloguer

En total seran uns vint pisos que se sumaran als altres 300 que ja tenia previst el consistori
Divendres, 4 juny 2021 · 13:33 hores ActualitatPolíticaPolítica local

Actualitat
Política
Política local

L’Ajuntament del Prat ha adquirit una nova parcel·la a l’Eixample Sud per ampliar el parc públic d’habitatge de lloguer. En total seran uns 20 pisos que se sumaran als altres 300 que ja tenia previst el consistori en aquesta zona del municipi. De fet, la nova adquisició està adjacent a la parcel·la destinada a la construcció de pisos dotacionals. Així ho ha aprovat al darrer Ple Municipal a partir d’una modificació de crèdits per valor de prop més d’un milió d’euros.

Un nou espai que s’incorpora, doncs, a les accions ja previstes pel consistori al Pla Local d’Habitatge que marcarà l’estratègia municipal en els pròxims sis anys i que ja arriba al tram final de la seva aprovació després de presentar-se aquesta setmana en audiència pública al Cèntric.

Reclamacions a la Generalitat

Pel que fa el desenvolupament del Ple, alhora també ha prosperat per unanimitat una moció d’Esquerra Republicana per reclamar a l’Agència Catalana de l’Aigua, la millora dels sistemes de canalització i desguàs per evitar inundacions als conreus del Parc Agrari. Una moció a la què El Prat en Comú i el PSC s’hi han sumat per reclamar el reintegrament de les inversions que fins ara ha fet l’Ajuntament.

D’altra banda, també s’ha consensuat per unanimitat una altra moció de Podem reclamant a la Generalitat que inclogui el servei d’atenció bucodental a la salut pública.

65.720 residents

El ple també ha aprovat el padró d’habitants que puja en prop de 180 persones més. L’any 2020 El Prat va tancar amb poc més de 65.720 residents al municipi.