Laura Ferrés: “La pel·lícula és com una fotografia analògica on els rostres retratats es van revelant”

Dimarts, 14 novembre 2023 · 10:44 hores ActualitatCinemaCultura

Actualitat
Cinema
Cultura

La directora pratenca Laura Ferrés ha estrenat la seva òpera prima “La imatge permanent” aquest dilluns en el marc del Festival L’Alternativa al Centre de Cultura Contemporàina de Barcelona (CCCB). Aquesta ha estat la primera projecció a Catalunya del llargmetratge abans de la preestrena que es farà al cinema Capri de la nostra ciutat aquest dijous 16 de novembre, amb entrada gratuïta. Recordem que aquesta pel·lícula es va rodar de forma íntegra a la nostra ciutat. La gran estrena als cinemes es farà divendres. “La imatge permanent” va guanyar l’Espiga d’Or a la millor pel·lícula a la Seminci.[ És la primera pel·lícula en català a rebre aquesta distinció.

Entrevista a elprat.tv: