La xef Susana Aragón deixa el restaurant del Cèntric

La nova concessió serà per a una empresa lligada a l'Emilio Sánchez Academy
Dimarts, 17 octubre 2023 · 09:26 hores ActualitatComerçCultura

Actualitat
Comerç
Cultura

La gestió del bar restaurant el Cèntric Espai Cultural canviarà de mans. Segons ha publicat el Periòdic Delta i la informació oficial de licitacions i concessions municipals de l’Ajuntament del Prat, la xef Susana Aragón deixarà aquest establiment després de 13 anys al capdavant dels fogons, ja que ha decidit no presentar-se al nou concurs de la nova adjudicació, quatre anys després de la darrera (2019) i dos des de la darrera pròrroga concedida l’any 2021. Aquí podeu veure un vídeo de comiat.

La nova concessió recaurà en l’empresa El Jardí de les Palmeres Events, amb domicili social a Castelldefels i amb experiència al capdavant dels restaurants i salons de celebracions situats dins de les instal·lacions de l’escola de tennis Emilio Sánchez Academy.