El Prat es suma a la campanya ‘Mercats sostenibles’ per reduir els plàstics

Dijous, 9 novembre 2023 · 17:50 hores ActualitatEducacióSocietat

Actualitat
Educació
Societat

Fins al 2 de desembre, el Mercat Municipal estarà immers en la campanya ‘Mercats sostenibles’ de la Diputació de Barcelona. Un projecte que porta ja 3 edicions i que per primera vegada aterra a la nostra ciutat. Aquesta iniciativa té un clar objectiu la reducció dels plàstics a través de la conscienciació, explicant l’impacte que té el seu ús i quines alternatives hi ha. Per portar-ho a terme, l’alumnat de secundària juga un paper important, ja que són qui s’encarreguen de fer la dinamització de la campanya.

En aquest sentit, l’alumnat de primer d’ESO del Salvador Dalí ha preparat diverses activitats al Mercat Municipal. La clientela que ha volgut participar ha rebut un ‘passaport sostenible’ que han d’anar segellant amb cada compra que facin i no generi residus. Un cop aconseguits els 10 segells rebran un obsequi: una bossa reutilitzable de cotó i una participació en el sorteig de tres lots de residu zero.

Tot plegat acabarà amb un acte final de campanya que aplegarà a estudiants, paradistes i representants institucionals.