Licitada la redacció dels projectes per als accessos viaris i ferroviaris al port

Ferrovies i carreteres passaran per la vora del Llobregat, per la banda de l'Hospitalet i Barcelona
Dijous, 2 novembre 2023 · 08:18 hores ActualitatEconomiaEmpresa

Actualitat
Economia
Empresa

Després de molts anys d’endarreriment, el Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana del Govern espanyol ha licitat la redacció dels projectes de construcció dels accessos viaris i ferroviaris al port de Barcelona per 12,2 milions d’euros. El procés de redacció té una durada prevista de tres anys.

Aquestes infraestructures -ferrovies i carreteres- passaran adosades al riu Llobregat, per la banda de l’Hospitalet i Barcelona. Les obres prèvies començaran el 2024, amb el desviament dels serveis afectats, com ara cables i canonades.