Orgull Pota Blava: “Al món hi ha tantes persones intersexuals com pèl-roges”

Una exposició -i una entrevista a elprat.ràdio- ens permetran conèixer millor la lletra I de l'acrònim LGTBIQA+
Dilluns, 30 octubre 2023 · 16:40 hores ActualitatSocietat

Una mà amb el símbol de la intersexualitat.

Actualitat
Societat

Fins al 5 de novembre podem veure al Centre Cívic Sant Jordi – Ribera Baixa una exposició introductòria a la intersexualitat.

La intersexualitat és la lletra I de l’acrònim LGTBIQA+. Les persones intersexuals tenen unes característiques físiques i sexuals que queden fora del binarisme compost pel masculí i el femení. I no en són poques. Tal com han explicat a elprat.ràdio membres de l’associació Orgull Pota Blava de la nostra ciutat, “al món hi ha tantes persones intersexuals com pèl-roges”, gairebé el 2 % de la població. Trobareu l’enllaç a l’entrevista més a baix.

Trivial Queer

La mateixa entitat Orgull Pota Blava i el Centre Cívic Jardins de la Pau organitzaran, el divendres 3 de novembre a les 18 h, el Trivial Queer, una tarda de jocs molt divertits amb l’objectiu de sensibilitzar sobre les diversitats de gènere i afectives. Hi haurà molts reptes: cantar, ballar, respondre preguntes i superar proves. A l’entrevista també se’n parla.

Entrevista a la ràdio:

Escolteu l’entrevista que Adelina Agustí Malla i Marta Mansilla Macías, de l’entitat Orgull Pota blava, han concedit al magazine matinal Planeta Prat d’elprat.ràdio: