Un CB Prat en quadre supera Palma amb una exhibició ofensiva (107-90)

El CB Prat, amb 9 jugadors, venç al Palma amb un partit complet // Fins a 6 jugadors van anotar més de 10 punts, i l'equip va llençar 83 tirs de camp i va anotar 107 punts
Dilluns, 16 octubre 2023 · 12:29 hores BàsquetEsportsGeneral

Bàsquet
Esports
General

CB PRAT 107 – PALMA 90

ESTADÍSTIQUES DEL PARTIT

El CB Prat s’ha estrenat amb victòria al Joan Busquets i confirma la seva capacitat de superar els nombrosos problemes d’efectius. Sense Edu Arqués ni Galen Smith, amb Salvans i Saintels tocats i amb la incorporació de Karim López, l’equip pratenc ha vençut a Palma amb un partit espectacular a nivell ofensiu. Després d’una primera meitat molt equilibrada i plena d’alternatives, el CB Prat va trencar el partit al tercer quart i va sumar 66 punts entre els dos darrers quarts.

No li va ser senzill al CB Prat entrar al partit, i Palma va endossar un 2-7 de sortida, amb un Pablo González endollat. Tot seguit, però, el Prat passaria a dominar el joc, impedint punts fàcils a Palma i gestionant amb criteri els atacs. Els punts del nucli dur van permetre una remuntada ràpida, i un triple de Raimon Carrasco va dur els pratencs a un beneficiós +6 (24-18) al final del primer quart.

El CB Prat va arribar a gaudir de gairebé 10 punts d’avantatge a l’inici del segon parcial (34-25). L’equip, però, no va tenir gaire encert amb els triples durant els següents minuts i Palma es va apropar perillosament al marcador (37-36), però el Prat, dirigit per Ruben Prey, va tornar a escapar-se (44-40) als instants.

El tercer quart, punt d’inflexió

Palma, esperonat, va ser capaç de capgirar el marcador (50-51) mitjançant els triples, i el Prat, lluny de defugir el duel, el va acceptar: ambdós equips van entrar en un intercanvi de cistelles i atacs ràpids que en primera instància va mantenir el partit molt equiparat (58-60), però que el Prat va saber trencar per pura força bruta anotadora. Els pratencs, amb un joc coral, va sumar un parcial de 16-4 (72-64), arribant a un avantatge d’11 punts en acabar el tercer quart.

Al darrer quart arribarien els millors moments del CB Prat, que en pocs minuts ja va aplanar el camí cap a la victòria (93-75), amb Alberto Martín com a director d’orquestra i la resta de l’equip aportant en totes les facetes. Amb la rendició dels visitants al tram final, l’equip d’Albert Cañellas no va baixar el llistó i es va endur un triomf (107-90) rodó i que permet al conjunt pratenc seguir creient tot i les dificultats.

DECLARACIONS POSTPARTIT

Albert Cañellas, entrenador del CB Prat: