L’AE Prat es desfà a Badalona

Un AE Prat amb novetats només va aguantar el tipus els primers 20 minuts / El doblet de Walid provoca la primera derrota dels potablava a domicili
Dilluns, 16 octubre 2023 · 13:32 hores EsportsFutbol

Foto i crèdits: AE Prat

Esports
Futbol

CF BADALONA 2 – PRAT 0
Walid (31′), Walid (57′)

Badalona: Craviotto; Kilian, Xavi Manrique, Cristian Márquez, Arnau; Sergio Romero, Batanero (Joel Armengol, 80’), Abel Cortina (Carlos Martínez, 64’); Toni Larrosa, (De Marco, 80’) Adri Rivas (Velasco, 64’) , Walid (Estellés, 88’)
Prat: Adri Rojas; Valentín, Peñalba (Isaac Padilla, 59’), Héctor Rodríguez, Iván Torres; Sarsanedas (Pol Molés, 74’), Dani Molina (Izan, 74’), Miki Puerto (Miguel Fernández, 78’); Coro, Julen Álvarez (Pau Caresia, 59’), Álvaro Cordero

Cartiel Arasa (Vallès Occidental): amonestà Sergio Romero (Badalona), Dani Molina, Peñalba, Iván Torres (Prat) i tres membres de la banqueta del Badalona
Estadi Municipal de Badalona: uns 400 espectadors

L’AE Prat no ha pogut trencar la dinàmica de resultats i ha caigut de manera clara al camp del Badalona. El conjunt potablava va competir durant el primer tram de partit, però no va ser capaç de trobar recursos per reaccionar a l’empenta badalonina quan es va fer amb el control. Walid, amb dues dianes, dona aire al Badalona i allarga el sotrac d’un Prat que suma 1 punt dels darrers 12.

A remolc després de 20 minuts de malson

L’AE Prat presentava un onze amb novetats ressenyables, com el debut de Peñalba a l’eix de la defensa, l’estrena d’Álvaro Cordero en punta, la primera titularitat de Sarsanedas o les posicions de Coro i Julen Álvarez, que presentaven, en resum, un Prat diferent del d’altres jornades. El Badalona, necessitat de gol i sobre tot de punts, també presentava modificacions.

Va quedar palesa la fam d’ambdós equips en uns primers 20 minuts, que tot i no deixar cap xut entre pals, vivien constantment vora el perill: el Badalona mostrava verí quan recuperava la pilota però li sobrava precipitació per concretar les transicions franques, i el Prat, fidel a la seva idea, va tenir diverses situacions prop de l’àrea amb la feina d’Álvaro Cordero, però cap d’elles va fructificar.

De mica en mica, el Badalona es va fer amb el partit i va perfeccionar les seves ofensives: primer Walid i Cortina van dubtar en atacar una pilota dins l’àrea que va recollir Adri Rojas, i després, novament Walid, va tenir un u contra u que Adri Rojas va refusar a córner. Sense pràcticament marge per la reacció, en una jugada ràpida, Toni Larrosa assisteix en safata per Walid, que va anotar a plaer. Després del gol, el Badalona va gaudir de situacions franques: un xut de Toni Larrosa que va tocar en un jugador pratenc i va acabar en córner, i, en aquest, Kilian va ajustar un xut des de la frontal que Adri Rivas va poder desviar.

El Prat intenta reaccionar

Sense acabar de capgirar el partit, el Prat va sortir a la represa amb una altra cara, desempallegant-se com a mínim del setge badaloní i aproximant-se amb una centrada de Valentín detinguda per Craviotto i un altre enviament, aquest, molt alt, que va estar a punt de trobar rematador.

El Badalona, però, va seguir trobant opcions a camp rival, i en una acció ràpida, Walid es va quedar amb la pilota dins l’àrea, i a la mitja volta, va rematar creuant l’esfèrica per anotar el segon gol del partit. Amb el 2-0, el Prat va tornar a perdre pistonada, i amb més cor que cap i mitjançant canvis, va tractar de ficar-se al partit. De les aproximacions pratenques, la més clara va ser una pilota tocada de Julen Álvarez des de la dreta que va passar a centímetres d’Álvaro Cordero.

L’AE Prat tanca la jornada en onzena posició amb 7 punts i diumenge vinent (12:00 h) rep la visita de la UE Castelldefels.

DECLARACIONS POSTPARTIT

Miquel Motoso, entrenador del CB Prat: