Ja es pot visitar la 47a Exposició Col·lectiva d’Artistes amb més d’una setantena de creacions

Hi han participat un centenar d’artistes de la ciutat, molts dels quals ho han fet per primera vegada
Dissabte, 23 setembre 2023 · 12:41 hores Art i dissenyCulturaEspecials

Art i disseny
Cultura
Especials

En marxa la 47a Exposició Col·lectiva d’Artistes del Prat. Enguany s’hi han presentat un total de 73 obres de diferents disciplines artístiques que ja es poden veure al Centre d’Art Torre Muntadas. Durant tots aquests anys han participat d’aquest projecte multitud de veïnes i veïns que han compartit les seves creacions amb diferents maneres de viure l’art, però compartint l’interès per la creació visual i les expressions clàssiques. I és que l’essència de l’exposició és precisament fer comunitat des d’una perspectiva artística i col·lectiva.

En la present edició, hi han participat un centenar d’artistes de la ciutat, molts dels quals ho han fet per primera vegada amb la il·lusió de veure les seves peces exposades. Entre les obres s’hi troba una gran varietat de creacions des de la pintura clàssica i figurativa fins a l’art digital, passant per altres disciplines com la marqueteria o l’escultura.

Durant l’acte d’inauguració, que ja és un imprescindible de la Festa Major, s’ha fet una acció de benvinguda convidant les persones assistents a fer una sopa no comestible comunitària. D’aquesta manera, els i les participants han col·laborat amb la recepta introduint papers o objectes que representessin tot allò que volien mantenir o deixar anar de les seves vides.

Per incentivar la participació i l’observació atenta de les obres, un any més s’entregarà el premi especial del públic a l’artista XL del Prat, que s’escollirà per votació popular. Enguany a més hi haurà una menció especial Torre Muntadas amb què es reconeixeran els artistes emergents. Els premis es faran públics el 25 de setembre. La 47a Exposició Col·lectiva d’Artistes del Prat es pot visitar al Centre d’Art Torre Muntadas fins al pròxim 22 d’octubre.