Luisa González i Nil Llop, convocats per al campionat del món absolut de patintage de velocitat

Els dos patinadors pratencs formaran part de la delegació espanyola que disptuarà el mundial entre 26 d'agost i 3 de setembre
Dijous, 27 juliol 2023 · 23:14 hores EsportsGeneralPoliesportiu

Esports
General
Poliesportiu

Luisa González i Nil Llop disputaran el campionat del món en categoria absoluta que es disputa entre el 26 d’agost i el 3 de setembre a Vicenza i Montecchio Maggiore (Itàlia). El seleccionador nacional, Garikoitz Lerga, ha inclòs els 2 pratencs a la llista de 10 patinadors que formaran part de la selecció espanyola a categoria absoluta i júnior.

El campionat del món serà la segona gran prova internacional per a ambdós esportistes, que venen de disputar l’Europeu absolut amb obtenció de metalls inclosa. Ona Rodríguez, patinadora del CPV El Prat i un dels noms propis del passat campionat d’Europa júnior, no ha entrat a la convocatòria.