La segona posició del Sènior 1 obre la porta a l’ascens a Copa Catalunya

L'equip entrenat per Xavi Garrido va superar el Pallejà en un duel definitiu pel subcampionat / Els ascensos compensats i la reestructuració de categories atorga moltes possibilitats d'ascens a Copa Catalunya
Dilluns, 22 maig 2023 · 10:06 hores BàsquetEsports

Bàsquet
Esports

CB PRAT ‘1’ 78 – PALLEJÀ 65

ESTADÍSTIQUES DEL PARTIT

El CB Prat pot haver aconseguit 2 ascensos en menys de 24 hores. Després de l’ascens del primer equip a LEB Or dissabte, diumenge, el Sènior 1 ha aconseguit una victòria contra el Pallejà, que sumada a la derrota de l’Àguiles, ha permès als pratencs avançar fins a la segona plaça en la darrera jornada de la competició. Un subcampionat que, a l’espera de confirmació oficial per part de la FCBQ, pot donar l’ascens a Copa Catalunya al conjunt pratenc.

Doble combinació favorable

Per obtenir la segona posició, el Sènior 1 havia d’esperar una derrota de l’Àguiles contra Els Monjos el dia anterior, resultat que va arribar. Es definia tot al Joan Busquets, en un enfrontament entre el CB Prat i Pallejà, on depenent dels resultats podien quedar-se amb la segona posició el Prat o l’Àguiles, mentre que el Pallejà cercava un triomf que el podia col·locar a la tercera posició final. El conjunt potablava va arrencar el duel amb un 10-4 favorable, però el Pallejà va marxar amb el mínim avantatge (37-38) al descans. Després d’un tercer quart força equilibrat (55-52), un parcial de 19-7 va donar un avantatge que resultaria definitiu. El partit, a més, va servir com a final feliç a més de 20 anys de trajectòria d’Albert Cabrera.