Pedro Dólera deixa d’entrenar l’AE Prat després de vuit anys

Divendres, 19 maig 2023 · 10:43 hores ActualitatEsportsFutbol

Acte de comiat de Dólera, amb el president de l'AE Prat, Luis Quiñonero.

Actualitat
Esports
Futbol

El tècnic pratenc Pedro Dólera ha anunciat que no continuarà entrenant el primer equip de l’Associació Esportiva Prat. Dólera tanca així un període de vuit temporades al club, on ha disputat dues promocions d’ascens i ha assolit dos ascensos a la Segona Divisió B; també ha patit dos descensos a Tercera, el darrer, aquesta temporada.

Llarga trajectòria

Amb el conjunt potablava, Dólera ha dirigit un total de 308 partits oficials, convertint-se en el tècnic que més temps i més partits ha dirigit de l’equip, als qual se sumen els 136 partits en la seva etapa com a jugador potablava.

Aquesta temporada, el tècnic ha arribat a la xifra dels més de 600 partits de lliga en tota la seva trajectòria com a entrenador, que va començar al juvenil de l’antiga Escola de Futbol Prat Blaugrana, després va dirigir durant dues temporades els amateurs del Marianao Poblet abans d’arribar a l’Europa, on va estar durant sis temporades, convertint-se també en el tècnic amb més partits al conjunt de Gràcia.