La Policia Local deté dues persones en dues operacions contra el tràfic d’haixix

Dijous, 18 maig 2023 · 09:39 hores ActualitatSalutSeguretat

Actualitat
Salut
Seguretat

La Policia Local del Prat ha detingut aquesta setmana dues persones i ha intervingut diversos paquets amb haixix i diners en dues operacions diferents.

Una bossa llençada des d’un cotxe

D’una banda, a la cruïlla d’Apel·les Mestres amb Frederica Montseny, en demanar a un conductor que aturés el seu vehicle perquè no portava el distintiu de la ITV, l’individu va llençar per la finestra una bossa que contenia diversos paquets d’haixix amb un pes aproximat de mig quilo. A la persona, que va ser detinguda per un delicte contra la salut pública, també se li van intervenir un mòbil i diners.

Seguint la pista d’un telèfon robat

D’altra banda, una persona va trucar a la Policia Local perquè li havien robat el mòbil i n’havia localitzat la ubicació al bar La Cantonada del carrer d’Empúries. Els agents van identificar en aquest establiment dues persones a les quals no se’ls va trobar el telèfon robat, però si diversos paquets d’haixix, també d’un pes aproximat de mig quilo. El titular de la motxilla on hi havia la droga va ser detingut.

Origen forà

La Policia Local, que agraeix i demana la col·laboració ciutadana contra el tràfic de droga, sospita que aquest haixix no prové de marihuana local, sinó de fora.

Entrevista a elprat.ràdio

Tot seguit podeu escoltar una entrevista al magazine matinal Planeta Prat d‘elprat.ràdio amb l’agent Joaquim Carrillo de la Policia Local del Prat, que explica aquesta informació i altres: