Nova crema de contenidors en resposta a l’operació policial antidroga

La policia ha identificat diversos joves d’entre 14 i 19 anys com a autors dels aldarulls
Dimecres, 17 maig 2023 · 11:20 hores ActualitatSeguretatSocietat

Operació policial antidroga de finals d'abril als Pisos Blancs.

Actualitat
Seguretat
Societat

Aquesta matinada, entre les dues i les tres, s’han repetit els aldarulls al barri de Sant Cosme, a tocar del sector conegut com a Pisos Blancs, com a resposta al gran operatiu policial antidroga de finals d’abril. Aquesta ha estat la tercera nit amb aquest tipus de fets, que ha acabat amb sis contenidors cremats.

La policia ha identificat diversos joves d’entre 14 i 19 anys com a autors de l’avalot, tot i que encara no se’ls ha detingut. Se’ls considera autors de danys a béns municipals per valor de 18.000 €. Segons els Mossos d’Esquadra, el grup d’implicats en els aldarulls forma part de la branca més jove de l’organització delictiva que cultivava marihuana a 16 pisos d’un mateix bloc dels Pisos Blancs.

Més enllà de la crema de contenidors no s’han produït més danys materials ni personals. Els Mossos d’Esquadra mantenen la vigilància sobre la carretera B-20, on fa uns dies, arran d’aquest mateix operatiu antidroga, diverses persones van llançar pedres als vehicles, ferint lleument un conductor d’autobús i un taxista.