elprat.ràdio, disponible als principals assistents de veu

T'expliquem com pots escoltar la ràdio municipal del Prat al Google Home i a l'Alexa a través de l'aplicació Radioplayer
Dimarts, 16 maig 2023 · 08:38 hores ActualitatSocietat

Actualitat
Societat

La ràdio municipal elprat.ràdio està disponible als principals assistents de veu, Google Home i Alexa, per gaudir del 91.6 fm en directe. D’aquesta manera, l’emissora pratenca reforça la seva presència a canals digitals gràcies a l’acord amb la plataforma Radioplayer España.

Per escoltar el 91.6 fm només cal dir a l’altaveu Google Home o a través de l’aplicació Google Assistant l’expressió “Ok Google, hablar con Radioplayer” i després demanar posar El Prat Ràdio. Pels altaveus intel·ligents Alexa cal habilitar primer l’aplicació dient “Alexa, habilita Radioplayer España’ i després ja es podrà donar l’indicació de la ràdio municipal del Prat: “Alexa, pide a Radioplayer El Prat Ràdio” per escoltar l’emissora en directe.

A més dels assistents de veu, elprat.ràdio es pot escoltar ja a la mateixa aplicació de Radioplayer España, així com en televisions intel·ligents (androidTV, Fire TV i Apple TV) i rellotges intel·ligents. La plataforma també millora notablement l’escolta de ràdio al cotxe connectant el mòbil amb l’Android Auto o l’Apple CarPlay.

Amb tot, elprat.ràdio és una de les primeres ràdios locals en sumar-se a la plataforma nacional de radiodifusors i, per tant, una de les pioneres a comptar amb tots aquests serveis d’escolta de ràdio.