L’AE Prat tanca la temporada amb una victòria balsàmica

L'AE Prat remunta davant l'Olot en el duel de descendits (3-1) / Els potablavs finalitzen la temporada catorzens amb 41 punts
Dilluns, 15 maig 2023 · 13:05 hores EsportsFutbolGeneral

Esports
Futbol
General

AE PRAT 3 – OLOT 1
Uri (45′), Elhadji (56′), Padilla (65′) / Forgas (28′)

Prat: Aitor Mújika; Valentín, Pau Rosales, Martos, Adri Rivas (Coro, 46’) ; Padill (Adri Dïaz, 66’) a, Uri, Àlex Pla (Dani Molina, 46’); Mousa (Bakary, 62’), Salvans, Elhadji (Aliou, 66’)
Olot: Arnau Fàbrega; Bigas, Aspar, Uri Ayala,Forés,; Ot Serrano (Jordi Manzano, 81’), Castells (Éric Vilanova, 68’), Urri (Terma, 69’), Saidou Bah (Martí Coderch, 55’); Víctor Valverde, Forgas

Sauleda Torrent, col·legi català: amonestà Adri Rivas, Uri (Prat) i Forés (Olot)
Sagnier, uns 280 espectadors. Abans del partit, servei d’honor de Nil Llop, i en acabar, passadís a Sauleda Torrent, que va dirigir el seu darrer partit com a àrbitre.

L’AE Prat ha tancat la temporada amb una victòria balsàmica davant l’Olot. El conjunt potablava ha pogut tancar la temporada amb una petita alegria en un partit on els gols d’Uri, Elhadji i Padilla ha remuntat la diana inicial de Forgas. La matinal, més enllà de sumar els darrers 3 punts, ha servit per a donar minuts a jugadors menys habituals i fer debutar a Aitor Mújika. Els pratencs han estat capaços de reaccionar a una primera meitat més fluixa per dominar clarament la segona i capgirar el marcador.

No era fàcil jugar un partit absolutament intranscendent. La manca de nervi es va notar als primers minuts d’encontre: no va ser tant la manca de voluntat d’atacar sinó la manca de ritme la que va ensopir el tram inicial. L’Olot es va avançar al marcador: Forgas va aprofitar una centrada des de la banda esquerra per perforar la porteria. Va patir el Prat per aixecar-se després del gol, però a la darrera jugada de la primera meitat, Uri va aprofitar un enviament lateral per arribar des de segona línia, creuar la pilota i anotar el gol de l’empat.

Els locals van créixer a la segona meitat i va culminar la remuntada: al minut 56, Elhadji s’imposa en un córner i supera Arnau Fàbrega amb una testarrada. El setè gol en lliga del punta potablava va permetre a el Prat avançar-se i controlar l’escenari. Amb un Olot decaigut, i que a la recerca de l’empat, va concedir més espais, el Prat va tenir opcions clares per ampliar el marcador. El tercer gol arribaria al 65, obra de Padilla amb una falta directa que es va colar per l’escaire.

El Prat tanca la temporada en catorzena posició amb 41 punts, i l’any vinent jugarà a Tercera RFEF. Al llarg de la setmana vinent és probable que es coneguin els primers detalls del projecte per a la temporada vinent, començant per conèixer el futur de Pedro Dólera.

DECLARACIONS POSTPARTIT

Pedro Dólera, entrenador de l’AE Prat:

Alberto Padilla, capità de l’AE Prat

Elhadji, davanter de l’AE Prat

Pepe Delgado, secretari tècnic de l’AE Prat: