Investiguen 4 persones per maltractament animal per a ritus de santeria

Degollaven cabres i gallines i van ser descobertes per les càmeres de seguretat d’una empresa del Prat
Divendres, 12 maig 2023 · 13:25 hores ActualitatSeguretatSocietat

Actualitat
Seguretat
Societat

La Guàrdia Civil investiga 4 persones per un delicte de maltractament animal per tal de realitzar ritus de santeria al Prat. El cos policial va rebre l’avís d’una empresa del Prat que va descobrir en un contenidor d’escombraries restes d’animals morts (nou gallines i dos cabres degollades).

La visualització de les imatges de les càmeres de seguretat de l’empresa va conduir a la identificació del vehicle usat per aquestes persones per abandonar el lloc, un cotxe de rènting, resultant finalment investigat el conductor, un ciutadà de Terrassa, per la comissió d’un delicte de maltractament animal i denunciat per diverses infraccions a la llei de sanitat animal.

La investigació continua oberta per intentar identificar les altres tres persones.