L’Ajuntament cedeix un solar a l’Eixample Sud per fer-hi 138 pisos públics

Dijous, 11 maig 2023 · 09:32 hores ActualitatHabitatgeSocietat

Actualitat
Habitatge
Societat

El ple de l’Ajuntament del Prat va aprovar ahir la cessió d’un solar municipal de l’Eixample Sud a les fundacions Hàbitat 3 i Família i Benestar Social perquè hi construeixin un bloc de 138 pisos de lloguer assequible, que seran gestionats per l’empresa municipal Prat Espais. El solar està situat a la confluència de la Carretera de l’aviació amb la ronda del Sud i el carrer de Teresa Pàmies.

Aquesta és una de les tres promocions d’habitatge públic que es projecten a l’Eixample Sud, que doblaran el parc actual de tot el Prat. A banda dels 138 pisos citats, la Cooperativa Obrera de Viviendas en promou la construcció i gestió d’altres 101, mentre que Prat Espais n’impulsa una altra de 71. Fora de l’Eixample Sud, al carrer Vicente Ferrer (tocant als jardins de la Noguera), es crearà una altra promoció de 8 habitatges de lloguer assequible.

El 20 % del cost total d’aquests projectes provindrà dels fons europeus Next Generation, més de 10 milions d’euros.

Tota la crònica del Ple municipal, a elprat.tv: