Es presenta en societat “Hores de Prat”, el nou llibre institucional de l’Ajuntament, del fotoperiodista David Airob

Dimecres, 19 abril 2023 · 13:25 hores ActualitatArt i dissenyCultura

Actualitat
Art i disseny
Cultura

L’Auditori del Cèntric va acollir ahir dimarts la presentació del nou llibre institucional de l’Ajuntament, “Hores de Prat”, del fotoperiodista David Airob. Aquest llibre és la culminació de l’encàrrec que li va fer l’Ajuntament a finals del 2019 i que va quedar aturat parcialment per la pandèmia. Ara, tres anys després, finalment veu la llum.

El llibre està estructurat de forma que resumeix tot el que succeeix al Prat en un any explicat com si fos un sol dia. Hi apareixen diversos indrets del municipi però el protagonisme el tenen les persones.

A banda de la pandèmia, que també és present a la part central del llibre i que va donar lloc a l’exposició “Hores (tristes) de Prat”, el projecte també ha patit les conseqüències derivades de l’augment del preu del paper, que ha obligat a retallar el número de pàgines. Així, de les 600 fotografies que ha retratat Airob n’han quedat prop d’un centenar. Per això, el fotoperiodista vol que aquest projecte tingui continuïtat amb un espai web que recull aquelles “Hores de Prat” que han quedat fora del llibre.

A continuació podeu veure una selecció d’algunes de les imatges de David Airob al llibre ‘Hores de Prat’:

Més informació a elprat.tv: