El parc del Fondo d’en Peixo acollirà la majoria d’activitats per Sant Jordi

Programa especial d'elprat.ràdio des d'un gran escenari
Dissabte, 15 abril 2023 · 10:22 hores ActualitatComerçCultura

Escenari d'elprat.ràdio al Fondo d'en Peixo l'any passat.

Actualitat
Comerç
Cultura

Com ja va passar l’any passat, el parc del Fondo d’en Peixo acollirà la majoria d’activitats de la diada de Sant Jordi al Prat, per bé que també se’n faran en altres indrets.

Al Fondo hi trobarem les tradicionals paradetes de llibres i roses i un vermut popular. Algunes entitats locals hi muntaran barra amb menjar i beure i, entre les 12 i les 13h, hi haurà una ballada de sardanes.

elprat.ràdio animarà la jornada

L’emissora municipal elprat.ràdio, que el dia de Sant Jordi farà 21 anys, oferirà una programació especial, en directe, des d’un gran escenari situat al parc per on passaran diversos protagonistes i amb programes musicals durant el matí i la tarda. Guardonada com a millor ràdio local de Catalunya l’any 2022, elprat.ràdio arriba al seu aniversari amb una quarantena de programes a la graella, que es poden escoltar al 91.6 FM, al web i a través d’assistents de veu i altres dispositius intel·ligents.

Visites a la Casa de la Vila

El mateix dia 23, durant el matí, la Casa de la Vila obrirà les portes perquè la ciutadania pugui conèixer-ne la història i els racons mitjançant les visites guiades que organitza el Teatre Kaddish. Començaran a cada hora en punt, d’11 a 13 h, i no cal inscripció prèvia.

Passeig del Comerç al Nucli Antic

El dissabte dia 22 es farà una nova edició del Passeig del Comerç, aquesta vegada al Nucli Antic. Així, a partir de les 17 h els carrers Ferran Puig i Frederic Soler s’ompliran de propostes i d’activitats.

Altres activitats al voltant dels llibres

El dimarts 18 d’abril, a les 19 h, el Cèntric Espai Cultural acollirà la presentació del nou llibre institucional de l’Ajuntament, “Hores de Prat”, amb fotografies del reconegut fotoperiodista pratenc David Airob.

El divendres 21, a les 10.30 h, es farà la lectura d’un recull de poemes i relats breus de la gent gran a la plaça de l’Agricultura.

A tot això cal sumar-hi la Primavera de llibres i lletres, que va arrencar el 24 de març i s’allargarà fins al 6 de maig. El Cèntric i la Biblioteca Antonio Martín ofereixen un munt de propostes. Per als més menuts, el dia 22, entre les 11 h i les 13 h, la biblioteca organitzarà “Sant Jordi pop-up”.