La pel·lícula pòstuma d’Agustí Villaronga, rodada al Prat, es projecta gratis al Capri

El passi de Loli Tormenta serà divendres 14 d'abril a les 19 h
Dijous, 13 abril 2023 · 14:06 hores ActualitatCinemaCultura

Un fotograma de la pel·lícula.

Actualitat
Cinema
Cultura

Loli Tormenta, pel·lícula dirigida per Agustí Villaronga, mort aquest gener, i rodada parcialment al Prat, es projectarà al cinema Capri del nostra ciutat el divendres 14 d’abril a les 19 h, en un passi gratuït.

L’acte comptarà amb la participació del guionista Mario Torrecillas i dels actors Mor Gnom (que fa d’Edgar a la pel·lícula) i Maria Anglada (que fa de Linet).

Amb guió del propi Villaronga i de Mario Torrecillas, la pel·lícula està protagonitzada per Susi Sánchez, que ha obtingut enguany el premi Goya a millor actriu de repartiment per ‘Cinco lobitos’. També hi han intervingut els actors i actrius Celso Bugallo, Fernando Esteso, Pepa Charro, Meteora Fontana, Joel Gálvez, Mor Ngom i Maria Anglada Sellarés.

El film narra la vida de Lola, l’àvia caòtica i esbojarrada d’Edgar i Robert, dels quals es fa càrrec des de la mort de la seva filla. Quan l’alzheimer es creua en les seves vides, són els néts els qui decideixen tramar una enginyosa estratègia per evitar ser separats.

Entrevista a Mario Torrecillas a elprat.ràdio:

Vídeo sobre la pel·lícula a elprat.tv: