Cal Pere Tarrida, entre les cinc millors vermuteries de Catalunya de 2023

Dimecres, 12 abril 2023 · 13:40 hores ActualitatComerçCultura

Jordina i Jofre Tarrida amb el diploma aconseguit. Foto: GEO

Actualitat
Comerç
Cultura

L’establiment Cal Pere Tarrida de la nostra ciutat ha quedat finalista als Premis Vinari dels Vermuts Catalans 2023 en la categoria de millor vermuteria de Catalunya, tal com ha avançat el Periòdic Delta. El guanyador ha estat Lo Racó del Vermutenc, de La Ràpita. Els altres finalistes han estat La Vermood, de Granollers; La Tafanera del Pàmpol, de Rubí; i La Malabarista, de Girona. Cal Pere Tarrida celebrarà el seu centenari l’any vinent.

Aquest any ha estat el primer en què els premis Vinari, que organitza VadeVi, han guardonat la millor vermuteria de Catalunya, una categoria que s’ha atorgat a proposta dels lectors de la capçalera, que ha rebut prop de 4.000 vots individuals.