Els conductors dels autobusos del Baix Llobregat es manifesten a Barcelona

Ja porten cinc mesos de vagues i n'han convocat més per als dies 13, 15, 16, 18, 20, 22 i 23 d'abril
Dimarts, 11 abril 2023 · 13:05 hores ActualitatEconomiaOcupació

Manifestació a Barcelona (Foto: CGT).

Actualitat
Economia
Ocupació

Treballadors de dues empreses d’autobusos del Baix Llobregat, Avanza Baix Llobregat i Montbus Llobregat, s’han manifestat aquest matí a Barcelona per reclamar millores en les condicions laborals, com un augment de sou i més descansos dels conductors.

Vagues continuades

Els treballadors d’Avanza ja fa cinc mesos que fan vagues, la darrera de les quals va ser el 30 de març. També n’han convocat per als següents dies d’abril: 13, 15, 16, 18, 20, 22 i 23. S’han decretat uns serveis mínims, amb diferents percentatges segons la franja horària.