Bellvitge i els CAP metropolitans celebren el Dia de l’Activitat Física amb una caminada al Prat

Seguint el lema d’enguany, "Gaudeix la vida, posa’t en marxa", la iniciativa ha posat èmfasi en els beneficis de l’activitat física des de múltiples punts de vista de salut
Dijous, 6 abril 2023 · 08:25 hores ActualitatEsportsPoliesportiu

Actualitat
Esports
Poliesportiu

Una vuitantena de professionals de la salut, pacients i persones d’altres àmbits van participar ahir en una caminada pel Prat que es va iniciar de forma simultània des de l’Hospital de Bellvitge i el CAP Disset de Setembre. Seguint el lema d’enguany del Dia de l’Activitat Física, “Gaudeix la vida, posa’t en marxa”, la iniciativa ha posat èmfasi en els beneficis de l’activitat física des de múltiples punts de vista de salut.

Els dos grups es van trobar al parc del Riu del Prat, on professionals de l’hospital i de l’atenció primària van explicar de forma pràctica perquè l’activitat física és fonamental per mantenir una bona salut tant física com mental.

Jordi García, trasplantat de cor a l’Hospital de Bellvitge i impulsor de l’associació Mou-te per la vida, ha estat un dels participants en la caminada, juntament amb altres pacients trasplantats i pacients agrupats en d’altres associacions, com ara AIRE, que aplega persones amb malalties pulmonars.

Després de la primera parada al parc del Riu, el grup ja unificat ha continuat la caminada cap als Espais Naturals del Relta del Llobregat, des d’on s’ha iniciat la tornada cap als punts d’origen, per completar uns 10 km de caminada.