Els restaurants participants al Març Gastronòmic expliquen els seus menús a elprat.ràdio

Dilluns, 3 abril 2023 · 10:16 hores ActualitatAgriculturaCultura

Actualitat
Agricultura
Cultura

Des del 23 de març i fins al 23 d’abril se celebren les XIV Jornades Gastronòmiques de la Carxofa Prat i el Pota Blava, també conegudes com a Març Gastronòmic. Vint-i-vuit restaurants de catorze municipis del Baix Llobregat i el Barcelonès (Barcelona i el Prat inclosos) ofereixen plats amb dos dels productes més emblemàtics del Parc Agrari.

Els i les xefs d’alguns d’aquests restaurants estan passant aquests dies pel magazine matinal Planeta Prat d’elprat.ràdio per explicar els menús que ofereixen i com valoren des del punt de vista gastronòmic la Carxofa Prat i el Pota Blava. Tot seguit podeu escoltar les entrevistes ja emeses (s’aniran afegint de noves a mesura que es vagin fent):

– Presentació de les Jornades Gastronòmiques:

– El Gran Mercat i Delta Restaurant:

– Amarena:

– Bart Burguer i Cal Vitus:

– Can Martinet i el Celler de l’All i Oli:

– Arrels i La Volta:

– Cèntric Gastro:

– El Palau Vell: