Vaga dels autobusos grocs dijous 30 de març

Entre les línies afectades, sis passen pel Prat
Dimecres, 29 març 2023 · 06:09 hores ActualitatEconomiaOcupació

Actualitat
Economia
Ocupació

La plantilla de l’empresa Avanza, que explota els autobusos grocs del Baix Llobregat, ha convocat vaga per a aquest dijous 30 de març per reclamar una millora de les condicions laborals i de la seguretat al transport públic, especialment pel mal estat dels vehicles. Aquesta és una jornada de vaga més de la trentena que s’han convocat els darrers mesos.

Línies afectades que passen pel Prat

Les línies afectades per la vaga i que passen pel Prat són la L80, L86, L94 i L95, així com les nocturnes N17 i N18.

Serveis mínims

El Departament de Treball de la Generalitat ha decretat uns serveis mínims del 20 % entre les 3 i les 6 h i d’11.30 a 16 h. En la resta de franges horàries, els busos funcionaran amb normalitat, tot i que es pot donar alguna afectació derivada de la vaga.