Isaac Piñero, campió del món màster dels 400m a Polònia

Dimecres, 29 març 2023 · 09:12 hores EsportsPoliesportiu

Esports
Poliesportiu

Aquesta setmana s’està celebrant a Tóruny, Polònia, el Campionat Mundial màster en pista coberta d’atletisme. L’atleta pratenc Isaac Piñero, del Cornellà Atlètic, s’ha proclamat campió de món màster dels 400m llisos després de guanyar, de manera incontestable, la final disputada aquest dimarts amb un temps de 50.17, pràcticament dos segons més ràpid que el segon classificat, el britànic, Richard Beardsell, mentre que tercer ha acabat el finlandès Jouko Juntunen. La marca en aquest Campionat del Món ha representat la seva millor marca personal de la temporada en pista. I una medalla d’or que posa la cirereta al pastís d’una gran temporada en pista coberta on recentment ja havia estat campió d’Espanya màster a Antequera també dels 400m llisos i campió de Catalunya al mes de febrer de la mateixa distància i millorant el seu millor temps en cada cursa.

El pratenc posa punt i final de la millor manera a la temporada en pista i arrenca a partir d’ara la temporada a l’aire lliure amb cites importants com el Campionat de Catalunya màster que serà a principis de juny i el d’Espanya que tindrà lloc el 23 de juny a Jérez de la Frontera.    

Pots veure la final dels 400m en el següent enllaç: