El Parlament rebutja la pista sobre el mar i demana un carril bus a l’autovia de Castelldefels

Divendres, 24 març 2023 · 08:55 hores ActualitatEconomiaSocietat

Actualitat
Economia
Societat

El Parlament de Catalunya va aprovar ahir una moció que rebutja el projecte d’ampliació de l’aeroport del Prat amb una quarta pista construïda sobre el mar, davant de la platja del Prat. Només Junts, Ciutadans i PP s’han abstingut, mentre que la resta de grups s’han posicionat en contra del projecte.

El Parlament també va aprovar una moció que insta el govern de la Generalitat a construir un carril bus-vao (autobús més vehicles amb alta ocupació) a la c-31 entre Castelldefels i Barcelona.

El Parlament també ha acordat instar el govern a continuar promocionant el transport en bicicleta, amb la construcció de carrils específics, com també a ampliar la xarxa d’aparcaments segurs a les principals estacions de transport públic. També reclama que es desplegui el Pla Director Urbanístic d’aparcaments d’intercanvi al Baix Llobregat, i que s’hi reservin places exclusives per als usuaris del transport públic.