Una operació policial intervé 260 plantes de marihuana en un pis del Prat

Aquesta intervenció se suma a les que ja porten fetes les policies local i autonòmica per lluitar contra aquest fet delictiu, en augment a l’àrea metropolitana
Divendres, 17 març 2023 · 15:02 hores GeneralSeguretatSocietat

General
Seguretat
Societat

Un dispositiu conjunt de la policia local del Prat de Llobregat i dels Mossos d’Esquadra ha permès el desmantellament d’una nova plantació de marihuana en un pis de la ciutat. El pis ha estat precintat i s’han intervingut 260 plantes. Aquesta actuació, realitzada ahir al matí, és una més de les diverses que s’han fet contra aquest fet delictiu a la ciutat gràcies a la coordinació reforçada entre els cossos de policia local i autonòmic.

En aquest cas, el dispositiu es va fer en un pis del carrer Túria que estava íntegrament dedicat al cultiu de marihuana, sense que ningú hi habités. Atès que es va constatar que l’habitatge era inhabitable i presentava instal·lacions deficients, l’immoble ha estat precintat per seguretat.

Aquesta intervenció se suma a les que ja porten fetes les policies local i autonòmica per lluitar contra aquest fet delictiu, en augment a l’àrea metropolitana, i és fruit de la cooperació reforçada per fer-hi front. Precisament en aquest sentit, recentment el cap de la comissaria de Mossos del Prat, l’inspector Manel Hermida, recalcava en una entrevista amb la revista ‘El Prat’ els fruits que estava donant aquesta cooperació reforçada: “tenim unes unitats especialitzades tant a la nostra comissaria com a la de la policia local, que treballen conjuntament, de paisà”, explicava Hermida, que afegia que “fem una feina callada però constant. Moltes de les investigacions sorgeixen d’informacions aportades per la policia local que permeten actuar als nostres equips d’investigació. Això no es veu tant en altres territoris.”

En aquest sentit, precisament fa un any, l’inspector cap de la Policia Local del Prat, Rafael Pino, demanava als micròfons de elprat.ràdio que la població qu no banalitzi el cultiu i consum de marihuana, ja que es tracta d’un dels principals problemes de seguretat ciutadana de la ciutat i de tot Catalunya, sovint ocults als ulls de la ciutadania, alhora que causa problemes de salut greus, especialment entre el jovent.