L’AE Prat es retroba i empata al camp de l’Espanyol B

L'AE Prat obté un empat sense gols a la Dani Jarque // Tres ocasions clares als minuts finals deixen un sabor agredolç a un equip que va mostrar una cara diferent
Dilluns, 13 març 2023 · 12:37 hores EsportsFutbol

Esports
Futbol

ESPANYOL B 0 – PRAT 0

Espanyol B: Fortuño; Luca (Abde, 71’), Lancho (Joan Puig, 71’), Simo, Recasens, Pau Casadesús; Roger Martínez, Mangada (Antoniu, 60’), Dacosta (Tan Kaiyuan, 83’); Nabil (Miguel Carvalho, 60’), Juan Camilo Becerra
Prat: Craviotto; Valentín, Martos, Héctor Rodríguez, Sergi Benítez; Adri Díaz (Padilla, 78’), Uri, Àlex Pla (Dani Molina, 78’); Adri Rivas (Elhadji, 68’), Salvans, Albert Martí (Bakary, 90’)

Bouzas Laconti, col·legi canari. Amonestà a Simo, Roger Martínez i Dacosta (Espanyol B); Martos i Dani Molina (Prat)
Ciutat Esportiva Dani Jarque: uns 400 espectadors

L’AE Prat ha demostrat que encara té molt a dir aquesta temporada. El conjunt potablava va mostrar la fermesa perduda per treure un punt del camp de l’Espanyol B en un partit on va saber equilibrar les forces en mig d’un context difícil. Pel rival, un dels millors de la categoria, i per la delicada situació anímica i classificatòria en què arribaven els pratencs. Els de Dólera van anar de menys a més en una primera meitat sense opcions clares i en la segona, quan el matx es va trencar, les va tenir, sense encert.

L’encontre va arrencar amb l’Espanyol B tractant de sotmetre a un Prat que no s’hi va deixar. Als 8 minuts, Dacosta va estar a punt de rematar una centrada enverinada desde la dreta que va acabar atrapant Craviotto. El mateix Dacosta va estar a prop de connectar amb Becerra dins l’àrea en una de les poques jugades on el Prat va patir una pèrdua perillosa. La solvència defensiva, la concentració i la capacitat de proposar joc sense gaires ‘liades‘ en construcció van permetre créixer un Prat que va gaudir de dues ocasions en 3 minuts: Àlex Pla recupera i llença la contra amb Albert Martí, que li torna a entregar, però la remata d’Àlex Pla marxa força allunyada, i a la sortida d’un córner, una fuetada d’Adri Rivas dins l’àrea topa en el cos de Lancho. Becerra va enviar alta una testarrada franca provinent d’un Luca omnipresent en el primer temps, que es tancaria sense més alteracions.

Vint minuts finals d’anades i tornades

Va sortir endollat el Prat a la represa: Salvans, sortint de retall, ho va intentar amb un xut llunyà que aturaria sense problemes Fortuño, i dos minuts després, Àlex Pla va enviar lleugerament refusat un llançament des del balcó. Luis Blanco va donar entrada a homes de refresc, alguns amb ‘caché‘ de titulars, i la resposta blanc-i-blava arribaria amb dues tentatives de Luca, ambdues detingudes per Craviotto. Héctor salvaria amb el cos un perillós xut d’Antoniu, i novament Antoniu col·locaria una centrada tancada a la frontal de la petita que ni Abde ni Joan Puig van poder ajusticiar.

Als minuts finals, el Prat va tenir fins a 3 ocasions per inaugurar el marcador: Albert Martí va enviar fora una rematada de cap des del cor de l’àrea, i Elhadji, també de cap, va estar ben a prop d’enviar a l’escaire la centrada de Sergi Benítez. En un servei de banda ràpid, Dani Molina va trobar a Albert Martí, que va enviar la pilota enrere, i Uri, arribant des de darrere, no va poder enviar la pilota a porteria. Ja al temps d’afegit, els jugadors de l’Espanyol B van reclamar penal en una pilota que impacta en rebota en Javi Martos.

Amb aquest punt, l’AE Prat és 15è amb 26 punts, a 1 del playout, ocupat pel Lleida Esportiu, i a 4 de la permanència directa. Aquest diumenge (17:00), el conjunt potablava rep al Teruel.

DECLARACIONS POSTPARTIT

Pedro Dólera, entrenador de l’AE Prat


Elhadji Baldeh, davanter de l’AE Prat