El CB Prat també sap guanyar patint (69-64)

El CB Prat suma davant Cartagena la desena victòria consecutiva en un partit que perdia a 2 minuts i mig del final
Dilluns, 13 març 2023 · 12:40 hores Bàsquet

Bàsquet

En un camí triumfal com el que ha recorregut fins ara el CB Prat a casa sempre s’espera un dia torçat on tot pugui caure. Va estar a prop aquest dissabte davant Cartagena, que va demostrar novament ser un equip enganxós. Sense l’encert al perímetre ni la força en el rebot ofensiu habitual, el conjunt potablava va haver de suar de valent per superar al conjunt blanc-i-negre i continuar.

liderant el grup Est amb un ‘comodí’ d’avantage. Okeke, amb dobles figures (19 punts, 11 rebots), es va fer amb l’MVP.

ESTADÍSTIQUES DEL PARTIT

El primer quart no feia presagiar la igualtat al marcador: el CB Prat no va poder mostrar el cabal ofensiu d’altres dies, però per contra, va assecar completament als d’Aranzana, que en els primers 9 minuts només van anotar 4 punts. El 18-4 al tram final del primer quart va ser el màxim avantatge del partit, i en aquell punt arribaria la reacció cartagenera: en els primers minuts del segon quart va començar a trobar algunes solucions en atac i en els darrers, ha curtcircuitaT l’ofensiva pratenca, que es va ofegar entre pèrdues i tirs de 3 errats. El darrer bàsquet de Kody va deixar a Cartagena a només 3 punts (28-25) al descans.

Màxima igualtat

El CB Prat va arrencar millor el tercer parcial, tornant a marcar distàncies (38-31) i trobant la precisió perduda. El conjunt d’Albert Cañellas va amagar amb tornar a escapar-se a les acaballes del quart (47-38), però altre cop Cartagena va treure rendiment de les darreres possessions per a posar un miniparcial de 0-6 que ho deixava tot (47-44) ben apretat per als darrers 10 minuts.

Cartagena va pujar encara més el llistó per dur el partit a un final a cara o creu: després d’un intercanvi de cops amb defenses aferrissades, dos triples consecutius dels visitants van posar per davant Cartagena amb 2:50 per jugar. En el moment més crític de l’encontre, el CB Prat va tenir les armes per tallar de soca-rel la situació: un 2+1 d’Okeke i els bàsquets de Salvans, Alberto Martín i Buljan, juntament amb els triples no anotats de Cartagena, van donar el triomf a un CB Prat que ja és una victòria més a prop de l’objectiu.

El CB Prat és líder amb un balanç 18-4, 1 victòria més que Menorca, segon classificat. Aquest diumenge (18:15) visita la pista de Salou.

DECLARACIONS POSTPARTIT

Albert Cañellas, entrenador del CB Prat

Quim Salvans, capità CB Prat