La masia de Cal Tudela acollirà una agrobotiga de productes de proximitat

Situada al costat de l’aparcament de Cal Tet, impulsen el projecte l’Ajuntament i la Cooperativa Agrícola
Divendres, 10 març 2023 · 11:09 hores ActualitatAgriculturaEconomia

Masia de Cal Tudela. Al fons, Granja Torres.

Actualitat
Agricultura
Economia

L’Ajuntament del Prat impulsarà, amb la col·laboració de la Cooperativa Agrícola del Prat, la creació d’una agrobotiga a la masia de Cal Tudela, ubicada al bell mig dels camps de conreu pratencs del Parc Agrari del Baix Llobregat. Cal Tudela, propietat de l’Ajuntament del Prat, està situada al costat de la Granja Torres de pollastres Pota Blava, també municipal, i molt a prop de l’aparcament de Cal Tet i dels espais naturals del delta.

L’establiment, tal i com ha explicat l’alcalde del Prat al programa ‘Contrasenyes’, tindrà una doble vocació. D’una banda, la venda de productes agrícoles de proximitat, i de l’altra, un vessant pedagògic de promoció del Parc Agrari. L’Ajuntament treballa perquè el projecte compti amb la col·laboració de la Universitat Politècnica de Catalunya i amb finançament de la Unió Europea.