Bons resultats pratencs en duatló i atletisme

El Prat Triatló 1994 suma bons punts per consolidar la primera plaça masculina i la segona femenina de la Lliga Catalana. I atletes pratencs aconsegueixen quatre medalles al Campionat d'Espanya màster en pista coberta a Antequera
Dimarts, 7 març 2023 · 11:59 hores EsportsPoliesportiu

Esports
Poliesportiu

En duatló de carretera, bons resultats pratencs aquest cap de setmana en el Duatló Ciutat de Vic, que ha representat la penúltima jornada de la Lliga Catalana de Clubs de Divisió d’honor tant en categoria masculina com en femenina.

Els resultats individuals del Club Prat Triatló a Vic han comportat que el club acabi primer classificat en categoria per equips masculins per davant del Rayoteam i el Triatló Girona Costa Brava i la segona en femenins per darrera del Club Esportiu Tri 4.40 de Lleida i per davant del Fasttriatló. En la classificació individual masculina, Fidel Díaz ha estat cinquè, Thomas Vanhalst ha estat setè i Aleix Fàbregas 11è, mentre que en la femenina, Gemma Frigola ha estat tercera, Carmen Maria Rodríguez ha estat setena i Milos Mallol vuitena classificada. Els punts aconseguits a Vic es traslladen ara al rànquing de la Lliga Catalana de divisió d’honor i el Prat Triatló consolida a l’equip masculí en la primera posició amb 576 punts superant al Fasttriatló i el Katoa Barcelona amb 530 punts cadascun i situen al femení en la segona posició amb 516 punts per darrera del CE Tri 4.40 de Lleida amb 544 punts i per davant del Katoa que té 494 punts. La Lliga Catalana de duatló de carretera es tancarà l’1 d’abril amb el Duatló de Cerdanyola que també serà Campionat de Catalunya de clubs.

Pel que fa a atletisme, s’ha celebrat aquest cap de setmana el Campionat d’Espanya màster en pista coberta a Antequera on s’han aconseguit 4 medalles per atletes potablava. Ramon Queralt del Pratenc AA ha estat or, campió d’Espanya, en la categoria M60 en salt en perxa amb un registre de 3.15 metres i medalla de plata, subcampió nacional, en el salt de longitud amb una millor marca de 4.68 metres. D’altra banda, també del Pratenc AA, Sonia Jiménez ha estat subcampiona d’Espanya de la seva categoria, F45, en els 3000m amb un temps de 10:39.04. I la darrera medalla potablava del Nacional Màster en pista coberta ha estat per l’atleta pratenc Isaac Piñero del Cornellà Atlètic que ha estat campió d’Espanya en els 400m llisos amb un temps de 50.62.