Nil Llop és 18è als 500m del Mundial de patinatge de velocitat sobre gel

El patinador pratenc salda el seu debut en un Mundial Absolut amb una 18ª plaça als 500 metres i una 21ª als 1.000 metres
Dilluns, 6 març 2023 · 12:58 hores EsportsGeneralPoliesportiu

Font i crèdits: RFEDH

Esports
General
Poliesportiu

Nil Llop ha tancat la temporada d’hivern amb la disputa del Mundial absolut a Thialf (Heerenveen, Països Baixos) on hi participava per primer cop. El pratenc ha aconseguit entrar al TOP20 al mig quilòmetre, amb un registre de 35:11, el seu millor temps en una pista sense altitud, quedant-se a menys de dues dècimes del TOP10 i a 1:01 segons de Jordan Stolz (34:10), medalla d’or.

La participació de Nil Llop als 500 metres

Font i crèdits: Youtube de l’ISU

Als 1.000 metres, Nil Llop ha estat 21è (en ambdues distàncies hi competien 24 corredors) amb un temps de 1:10:00, sent 21è també a tots els passos intermedis i finalitzant a 2:89 de Jordan Stolz, també vencedor de la prova del quilòmetre.

Fi de la temporada de gel

Amb aquesta històrica participació, Nil Llop tanca la temporada de gel, així com ho havien fet la resta de patinadores anteriorment, i sense aturada, engalten amb la campanya de rodes. Aquest cap de setmana arrenquen les jornades de tecnificació de la Federació Espanyola de Patinatge per als velocistes, i el proper cap de setmana per als patinadors de fons. Entre les diferents categories, són 10 els patinadors del CPV Prat que hi participaran, a més del pratenc Rafa Heredia (Desliza Vitoria).