L’Escola Bernat Metge, guardonada a la First Lego League Challenge

Alumnes de 6è reben el Premi a l’Excel·lència en Enginyeria
Dilluns, 6 març 2023 · 17:06 hores ActualitatEducacióSocietat

Actualitat
Educació
Societat

Un grup d’alumnes de 6è de l’Escola Bernat Metge ha rebut el Premi a l’Excel·lència en Enginyeria en la categoria Challenge del programa First Lego League. En aquesta lliga hi han participat alumnes d’entre 10 i 16 anys de diferents centres educatius de l’Estat, treballant en equip i acompanyats per un professor/a que els feia d’entrenador/a.

Aquesta activitat pretén fomentar les vocacions científiques i tecnològiques de l’alumnat mitjançant el desenvolupament de projectes i la robòtica educativa.

Estalviar energia a la via pública

Els nens i nenes de 6è de Primària de l’Escola Bernat Metge, l’equip Robomasters BM, van dissenyar un sistema per reduir el consum elèctric dels elements que funcionen amb electricitat a la via pública. També van presentar-hi el robot Firulais, que havia de realitzar el màxim nombre de missions sobre un tauler en tres partides de dos minuts i mig. Els i les alumnes havien programat prèviament el robot perquè pogués resoldre aquestes proves.