El CB Prat torna a guanyar amb un festival ofensiu (73-104)

El CB Prat suma la novena victòria seguida al camp de l'Alginet i és més líder / Gerard Jofresa destaca amb 30 punts i 9/13 en triples
Dilluns, 6 març 2023 · 12:59 hores BàsquetEsports

Foto i crèdits: CB Prat

Bàsquet
Esports

El CB Prat manté el pas lleuger i continua sumant els partits per victòries. I victòries clares, contundents i que refermen el moment dels potablava, que amb la derrota del Sant Antoni, ja pot fins i tot ‘permetre’s’ una derrota en el que queda de lliga. Els d’Albert Cañellas han vençut per 31 punts a Alginet, aconseguint ja un +16 (16-32) al primer quart que ha marcat el camí.

ESTADÍSTIQUES DEL PARTIT

Els pratencs han actuat sense pietat des de l’inici i en qüestió de 4 minuts ja manava (2-17) de manera autoritària amb els triples de Cosialls, Jofresa i l’aportació de Salvans i Okeke. Després d’uns moments en què Alginet va aconseguir equilibrar lleugerament l’escenari (9-20), el Prat va tornar a mostrar el seu encert en el llançament, ara de la mà de Jordi Rodríguez. La bona notícia també va arribar amb l’entrada a pista d’Onwuka, que tornava a jugar setmanes després. Els potablava tancaven el primer quart amb 16 punts (16-32) de marge.

Al segon quart, després d’uns primers minuts més competits, el CB Prat va acabar d’estripar el partit amb un parcial de 2-17 (22-52) que deixava pràcticament enllestit el matx en 15 minuts i amb moments de protagonisme per a pràcticament tots els jugadors: al descans tots els jugadors havien anotat, excepte un Alberto Martín, que, per contra, havia realitzat 5 assistències. El 10-0 alginetí per tancar el segon quart va deixar l’avantatge (36-56) en 20 punts.

Alginet ho intenta, el CB Prat no ho permet

El segon temps va deixar tantejos més repartits. El tercer quart, de fet, va acabar en empat a 21, un parcial on el Prat va sumar principalment gràcies a Cosialls (12 punts al quart, amb un triple sobre la botzina inclòs) per arribar amb un escenari força controlat (57-77) al final d’el tercer quart. El darrer parcial va servir perquè Jofresa augmentes fins a 30 el nombre de punts i 9 els triples anotats i per a donar espai a tots els integrants de la plantilla (Okeke, el jugador amb més minuts, en va jugar 25) i arribar als 3 dígits per tercer cop aquesta temporada.

El CB Prat és líder, amb un balanç de 17-4, una victòria més que el Menorca i dues que el Sant Antoni. Aquesta setmana torna a jugar al Joan Busquets (dissabte, 18:15) i s’enfronta al Cartagena.

DECLARACIONS POSTPARTIT

Albert Cañellas, entrenador del CB Prat

Gerard Jofresa, jugador del CB Prat: