Més de 450 joves participen en una jornada de dansa urbana

Per iniciativa de l'Associació Juvenil Electro Hope es va celebrar la jornada Flux and Flow
Dijous, 2 març 2023 · 12:52 hores ActualitatCulturaDansa

Actualitat
Cultura
Dansa

El passat mes de febrer es va celebrar al Casal Cívic i Comunitari el Prat de Llobregat Delta, al barri de Sant Cosme, la jornada de dansa urbana Flux and Flow, per iniciativa de l’Associació Juvenil Electro Hope.

Al matí es va gaudir de tres master class a càrrec de professionals de la dansa, on van participar més de 50 persones del Prat i d’altres ciutats europees com Paris o Londres. A la tarda, més de 40 joves van participar en un torneig que constava en ballar tres modalitats de dansa urbana diferents de manera individual i per equips i es va poder gaudir d’exhibicions de ball a càrrec d’un grup de dansa de la ciutat. El casal es va emplenar amb més de 450 persones que van participar i gaudir de l’espectacle i que va acabar amb una final plena d’emoció i una abraçada conjunta de totes les participants de les batalles.

L’activitat pretenia donar un paper preponderant a la cultura urbana entenent-la com un vehicle amb el qual treballar la cohesió i la interculturalitat per promoure vincles comunitaris, relacionals i afavorir la participació ciutadana.