Una empresa del Prat munta estands de luxe per a multinacionals tecnològiques al MWC

Servis Complet, ubicada al sector industrial de Ca l’Alaio, dona feina a unes 300 persones
Dimecres, 1 març 2023 · 12:45 hores ActualitatEconomiaEmpresa

Actualitat
Economia
Empresa

L’empresa pratenca Servis Complet, dedicada al muntatge i disseny d’estands modulars per a fires, congressos i esdeveniments, ha estat l’encarregada de proveir a companyies tecnològiques multinacionals com Microsoft o Rakuten, presents aquests dies al MWC (Congrés Mundial de Mòbils) a Fira de Barcelona.

Per dissenyar i muntar els estands del MWC, que són més luxosos i complets que la majoria d’altres fires, Servis Complet comença a treballar, en alguns casos, sis mesos abans de l’esdeveniment. El muntatge físic necessita 12 dies de feina, i el desmuntatge 5. Entre el 70 i el 80 % dels estands es reciclen, aprofitant-ne les peces per a altres fires o esdeveniments.

La “profecia” de l’alcalde Tejedor

Servis Complet, que dona feina a unes 300 persones, moltes d’elles del Prat, es va instal·lar a la nostra ciutat fa una desena d’anys, concretament al sector industrial de Ca l’Alaio, on abans estava situada l’empresa Ibercarretillas.

Segons explica el directiu de l’empresa Javier Toronell, “quan vam arribar l’alcalde Lluís Tejedor em va dir que en 7 o 8 anys la meitat de la nostra plantilla viuria al Prat o molt a prop, i així ha estat. És una frase que sempre recordo”. Toronell explica que el Prat és ideal per la seva ubicació, per les facilitats que sempre els ha donat l’Ajuntament en tot allò que han necessitat i pels serveis que ofereix la pròpia ciutat als treballadors i treballadores de l’empresa.

Tot seguit podeu escoltar una entrevista concedida per Javier Toronell al magazine matinal Planeta Prat d’elprat.ràdio:

Impacte del MWC als hotels del Prat

Està previst que pel MWC passin aquests dies unes 80.000 persones de més d’un centenar de països. Al Prat, aquesta afluència s’ha notat als hotels de la ciutat.

L’Hotel Ciutat del Prat i l’Hotel Barcelona Airport han assolit xifres prepandèmiques, amb prop del 100 % de les habitacions ocupades. En aquests establiments, la majoria de clients durant aquests dies són de països com Tailàndia, la Xina o la Índia.