Gran actuació de Toni Toledo en el seu primer Mundial absolut d’snowboard

El pratenc acaba 17è en el Campionat del Món absolut de boardercross de Bakuriani
Dimecres, 1 març 2023 · 19:10 hores EsportsPoliesportiu

Esports
Poliesportiu

L’snowboarder pratenc, Toni Toledo, ha tingut una actuació positiva en el Campionat del Món d’snowboarder, en la modalitat de boardercross, que s’està celebrant aquests dies a l’estació d’esquí de Bakuriani, a Geòrgia. El potablava ha debutat, d’aquesta manera, en un Mundial absolut i complint, amb escreix, amb els objectius marcats. Toledo ha acabat en la 17a posició de la classificació general del Mundial després de passar la qualificació en la tercera posició en la seva sèrie i ser, també, tercer en la cursa dels vuitens de final. Un resultat molt meritori per un debutant en un Campionat del Món i que ha fet història en l’esport pratenc convertint-se en el primer esportista de la ciutat en competir en un Mundial absolut de qualsevol de les disciplines d’esports d’hivern.

Un Mundial de boardercross on el màxim favorit, el basc Lucas Eguibar ha vist com s’han esfumat totes les seves opcions de revalidar el títol de campió del món després de caure en la seva sèrie de qualificació. El nou campió del món ha estat el rider austríac, Jakob Dusek, que s’ha imposat a l’alemany Martin Noerl i l’italià Omar Visintin.

La temporada no acaba amb el Mundial pel pratenc Toni Toledo que afronta ara una nova jornada de la Copa del Món absoluta, la que tindrà lloc a l’estació andalusa de Sierra Nevada el cap de setmana del 10 al 12 de març. Les següents jornades de la Copa del Món serà a l’estació austríaca de Veysonnaz el 15 i 16 de març i la que tindrà lloc a l’estació Mont Sainte Anne, al Quebec, al Canadà. El pratenc també disputarà en les properes setmanes el Campionat d’Espanya de boardercross.

Cursa de qualificació del Mundial de Bakuriani, Toni Toledo, en la posició central